Dagarna
Dagarna spenderar jag med mitt gamla hus, renoverar, målar, bygger, slipar, putsar, degar, skriker och skrattar

Takläggning del 4 - Jävla oflyt hela tiden..

augusti 15, 2008 09:28 by erik
För att citera Pölsa.. Igår regna det givetvis, ingen större överraskning. Som socker på kakan fick jag feber och var tvungen till att bädda ner mej istället för att hammra, banka spika och slå. Mina förkylningar är av någon anledning väldigt seglivade. Jag har gått i två veckor med ont i halsen, det har vart konstant, bara blivit marginellt bättre och sämre men nu lagom till stora takslaktarhelgen verkar det bryta ut, med andra ord jävla oflyt hela tiden....

Currently rated 1.0 by 1 people

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 16:52