Dagarna
Dagarna spenderar jag med mitt gamla hus, renoverar, målar, bygger, slipar, putsar, degar, skriker och skrattar

Takläggning del 3 - Vädrets makter singlar slant

augusti 14, 2008 14:00 by erik

Enligt väderleksrapporter tidigare i veckan skulle det sedan igår vara ett stabilt högtryck med som och temperaturer över 20 grader. Hitills verkar inte vädergudarna hålla med, de verkar mest singla slant var 3e timme om det ska vara regn eller mulet, ställer sig myntet på högkant kan det hända att lite solstrålar tittar fram. Jag blir starkt påmind om görra sommaren då vi målade om fasaden, då jag sköt på det vissa dagar då det var utlovat regn, jag vill ju inte ta dit folk i onödan. Lik förbannat var det nästan som en regel utan undantag att när väderleksprognosen sa regn så blev det i själva verket om inte solsken så åtminstone upphåll. Givetvis var det också tvärtom, de dagarna som planerades in efter väderprognoserna, då folk kom för att hjälpa till regnade det friskt.

Nu får det gärna sluta att pissa ner för vi har planerat att ta bort takpannor & läkt samt lägga dit ny takpapp och läkt under helgen. Om vädret fortsätter så här misstänker jag att inget  takbyte kommer bli gjort i helgen. Eftersom det inte är nått jag kan påverka får man göra det bästa av situationen, jag har ju ett 2/3 dels kök att pilla med.

/Erik


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 16:53