Dagarna
Dagarna spenderar jag med mitt gamla hus, renoverar, målar, bygger, slipar, putsar, degar, skriker och skrattar

Takläggning del 2 - Container på plats

augusti 13, 2008 08:57 by erik

Givetvis öste det ner igår kväll, att klättra upp och bygga färdigt byggnadsställningen verkade inte lockande. Under dagen hade jag fått färdigt med leverans av container, banklån och takpannor, läkt och takpapp, och var dessutom mör sen gårdagens  batalj med byggnadställningen, så jag tillbringade sonika den sena kvällen i soffan med chips och UFC-repriser.

På morgonen kom en kille och levererade containern. Att ta infarten var uteslutet, då hade jag fått såga ner halva trädet och gräva upp min häck och ta bort staketet lockade inte heller. Som tur var kunde de lyfta containern över staket och häck och placera den snyggt på gräsmattan framför huset. Mycket smidigt och dessutom ganska prisvärt till skillnad från skitställningnen vi hyrt av muraren.

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 16:53